maandag 22 oktober 2007

Pellon Interfacing ??


Gisteren niet veel meer kunnen doen, het werd weer eens één van die verschrikkelijke koppijndagen. Vanavond dan maar, wel jammer want ik had gisteren de foto’s nog bij daglicht willen maken.
De ondergrond had ik gistermiddag al geverfd, en de bedoeling van het experiment Interfacing Pellon was er op stempelen, en met embossing poeder bewerken. Ik wilde het niet met stempels proberen want dat werkte niet zo goed op de Lutrador dus heb ik gewoon hier en daar wat embossingpoeder aangebracht. Ik weet niet aan wat het ligt maar het wilde niet echt goed smelten. Omdat ik de combinatie van blauw, geel en goud wel mooi vind bij elkaar heb ik besloten om in plaats van de embossingpoeder foil te gebruiken. Het experiment gaat nu wel heel veel afwijken van het boek maar dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, het is niet de bedoeling Beryl’s werk te kopiëren. Ik gebruik het boek echt als een experimenten schema. Simpel luiheid, hoef ik het zelf niet te bedenken :-)

Yesterday I didn’t do much anymore; it turned out in one of those terrible headache days again.
So it is gonna be tonight I guess, pity because I wanted to take some pictures by daylight.
I painted the background yesterday, the purpose of the experiment Interfacing Pellon was stamping and embossing on Pellon. I didn’t want to use stamps because they don’t work so well on Lutrador, so I just sprinkled some embossing powders every where. I don’t know why, but it didn’t melt very well. Because I like the combination of blue, yellow and gold I decided to use some foil instead. The experiment is now quiet different from the one in the book but I don’t mind that. It is not my purpose to copy Beryl’s experiments. I use the book as an experiment schedule. Just being lazy, this way I don’t have to make a schedule myself :-)

1 opmerking:

Doreen G zei

I admire your persistence Jacqueline and this sample is great too