donderdag 14 februari 2008

Layers VI
Vanmiddag toch nog even kunnen werken. Dit is layers VI , de basis is rood fluweel waar ik geverfde vliesofix op heb gestreken, hierover zit een laag angel wire en een laag organza. De onderkant is van rood vilt.


This afternoon I finally found some time to work. This is layers VI, the base is a red velvet where I ironed some painted I think you call it wonder-under (?) on. On top I used a layer of angel wire and a layers of organza. The back is from red felt.

3 opmerkingen:

Julie zei

Beautiful Jacqueline. I love these pieces.

sharon young zei

What great colours, and I love the text showing through!
Thanks for dropping by my blog, I think this lovely shop will be a regular haunt for me and I get to go to the seaside.

corryna zei

Jacqueline, wat heb je weer mooie kleuren bij elkaar gezocht. Ook vind ik het elke keer weer bijzonder welke materialen je bij elkaar zoekt om er een werk van te maken. Ineens zie ik dat mijn kast vol stofjes heel wat waard is. Door te zien wat jij doet met stoffen, zoals ze verven, zie ik ineens weer nieuwe mogelijkheden met de materialen die ik hier in huis heb.

Overigens heb ik ook polyestervlies gekocht en dat verwerk ik nu ook in de kaarten die ik heb gemaakt. Apart spul en ondanks het dunne materiaal toch best verstevigend. En licht!

Corryna