zondag 17 februari 2008

Postcards


Morgen zal ik iets meer vertellen over waar ik vandaag mee bezig ben geweest. Eerst iets anders: naast de boekjes op de tentoonstellingen zullen er ook een heleboel kaarten te koop zijn. In allerlei soorten technieken en met allerlei soorten materiaal. We zullen hier ieder op onze eigen manier invulling aangeven. Ik probeer iedere dag dus in ieder geval 1 kaart te maken, vandaag had ik wat meer tijd en zijn er 5 af gekomen. Ik heb er nog wat van het irise film van Lynda voor gebruikt.


Tomorrow I will tell more about what I was working on today. First something else: next to the books on the exhibition there will be lot's of cards for sale. In all kind of material and techniques. We shall make them all in our own manner. I shall try to make one at least every day, today I had time to make more and I finished 5 cards. I used some of the irise film that Lynda send me.

8 opmerkingen:

sharon young zei

Lovely PC's, I particularly like the third one down, great colours. Good luck with the cad sales.

Doreen Kinkade zei

Oh, they are all so beautiful. Love all the texture.

Janny zei

Jacqueline, wat is irisefilm????
Zou ik graag weten, heb al gezocht met Google, maar niks gevonden
Leuke kaarten hoor!

groet, Janny

Karen Stiehl Osborn zei

I don't know what iris film is, but these are fabulous!

corryna zei

Jacqueline, wat goed dat je er zo mee bezig bent. Ik hoop dat al je inspanningen leiden tot een geweldige beurs, met veel interesse in je werk en hopelijk ook een goede verkoop. Het is echt prachtig, dus het komt vast goed!
Heel misschien kom ik ook naar Rijswijk. Ik hik wat aan tegen de enorme reistijden en het feit dat ik dan helemaal alleen zo'n reis moet ondernemen. Maar ik zou graag naar die beurs gaan. Als ik ga, laat ik het nog weten. Misschien dat we elkaar dan eens de hand kunnen schudden :-)

Corryna

Lin Moon zei

These are so wonderful, with such depth of color - can't wait to hear how you made them.

corryna zei

Hoi Jacqueline,
Vandaag was ik hier in Assen bij de plaatselijke hobbyzaak en daar hadden ze metal voile te koop. Je kon dat in Nederland toch niet vinden? Of zit ik daar mis mee...

Allerlei soorten en kleuren metaalfolie, van twee merken. Ik heb zelf een doosje met metaalvlokken gekocht. Die je vastplakt met een bijpassende lijm. Ik ben benieuwd wat ik er mee kan, maar het ziet er in elk geval fleurig uit. Dus mocht je het zoeken in Nederland, dan kun je informeren bij http://www.creatiefcentrummur.nl/. Het staat overigens niet op hun site, maar het staat wel in de winkel.

En over het koperplaat: drie, vier jaar geleden werd dat veel verkocht, maar inmiddels is dat uit het assortiment gehaald. Het zal dus vast wel ergens te krijgen zijn, maar dan uit een oude voorraad. Ik zag het hier in ieder geval niet.

Zelf was ik op zoek naar Bruynzeel Design zilverpotlood, maar die zijn uit het assortiment, dus ook ik ben nu zoekende naar een creatief item ;-).

Groetjes,
Corryna

Keron Lee zei

Oh My Goodness Jacqueline - These are just stunning - I adore them....the colours, the texture, I can almost touch them! You made my day - check my blog tonight!
xKeron Lee