woensdag 12 december 2007

Post 300!!!

Mijn 300e post!!!!
Ik ben erg blij dat ik ooit met dit blog ben begonnen, ik heb erg leuke contacten gekregen en ook leuke vriendschappen gesloten. Wat ik het meest waardeer is toch de respons die je krijgt, het stimuleert je om door te gaan. Als de wereld er zo vriendelijk en genereus uit zou zien als in Blogland…..?!
In ieder geval wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie aandacht en respons dmv een verrassingspakket.
Plaats een commentaar op deze post voor zaterdag en je dingt mee. Ik laat mijn nichtje van 3 de trekking verrichten as zaterdag.

My 300e post!!!
I am so glad I started this blog, I made some really great acquaintances and some wonderful friends.
What I appreciate the most is the response you get; it is a great stimulus to go on.
If the world was as friendly and generous as Blogland….?!
Anyway, I want to thank you all for you’re attention and kind response by honouring this with a surprise packet.
Leave a comment before Saturday on this post and you’re in the competition. My little niece, three years old will draw a name on Saturday.

24 opmerkingen:

AnneJeu zei

(Buiten meededingen) Van harte gefeliciteerd met je 300ste blog. Dat je het nog lang vol mag houden.....er zijn er maar weinig die elke dag een blog schrijven!
Elke dag even wat van je horen...tof!
Tot vrijdag,
Annette

Emmy zei

nou ik ben gek op leuke presentjes dus wie weet ben ik de gelukkige maar in iedergeval van harte met je 300ste blog ben altijd benieuwd wat voor moois je nu weer heb gemaakt ga vooral zo door
ik ben een fan van je
Emmy

Doreen G zei

Congratulations Jacqueline --and a give away as well-- fantastic.

Marry zei

Ontzettend gefeliciteerd met je 300ste blog. Ik ben een grote fan van je en kijk bijna elke dag wel even om te zien wat je nu weer gedaan hebt. Het werkt voor mij heel inspirerend. Dus ik hoop dat je nog heel lang zo door gaat en mij nog velel andere laat genieten van al het moois wat je maakt.

Marry

Anna zei

Ik hoop in ieder geval dat jij doorgaat met elke dag iets plaatsen, want voor mij ben jij de leukste en meest inspirerende blog. Ik ben een fan van je!
Hartelijke groetjes
Anna

Viola zei

Congrats, Jacqueline! :-)

sharon young zei

Congratulations Jacqueline, what a wonderful achievement! I'm really glad you started your blog as I love reading your posts and have learned so much from all your experiments and vast knowledge.
Thank YOU :-)

inge zei

gefeliciteerd 300 ppprrr goed hoor en ik geniet elke dag van jou blog..

gr Inge v d Nieuwboer

Sequana zei

300! that's a big accomplishment.
....Best Wishes for the next 100.

I love blog giveaways....*S*

Anoniem zei

Hoi Jaqueline,

300 blogs al, waarvan ik er al een heleboel heb gelezen! Ik woon op een caribisch eiland en denk altijd als het hier avond is: eerst even bij Jacqueline kijken wat ze heeft gedaan, want door het tijdverschil van 5 uur weet ik dat jij voor mij 'voorloopt' op andere bloggers.
Gefeliciteerd en ik hoop nog veel posts van je te lezen!

H. Groetjes,

Regina
St. Maarten (DWI)

corryna zei

Wat leuk dat je zo veel extra energie haalt uit de reacties van mensen. Ik kijk vaak naar je berichtjes, meestal vol bewondering. Ik zie dingen die ik nog niet kan maken en haal er mijn inspiratie uit. Ik hoop dus ook dat je nog vele berichten zult schrijven, vooral met veel foto's. Dus: op naar de volgende 300!

Corryna

Annie Laing zei

Congratulations Jacqueline on your 300th blog. May there be many more! Thank you for sharing your wonderful work with us.

ikkinlala zei

Congratulations on 300 posts!

Carol zei

Wow 300 posts, we are the lucky ones to be able to see your wonderful work,

Anoniem zei

Dagelijks kom ik hier even kijken en het is altijd genieten!
Bedankt dat je iedereen mee laat kijken naar al dit moois.
Dag, Marja.

heidi zei

Het is steeds weer en verrassing wat je ons dagelijks laat zien. Waar haal jij de tijd van dan.
Een geweldige prestatie 300 posts.
heidi

Peggy zei

Congratulations Jacqueline. And I hope, we can read any more from your and your experiments.

Karine zei

Jacqueline,

Van harte gefeliciteerd met je 300ste blog. Ik bekijk je blog een aantal keren per week en geniet erg van je mooie werkstukken en je verhalen erbij. Knap hoor: elke dag schrijven, een baan en daarnaast ook nog zoveel tijd besteden aan je favoriete bezigheid! Ik begrijp niet hoe je het voor elkaar krijgt. Ik hoop dat er nog vele blogs zullen volgen! Hartelijke groet, Karine

Gunnels blog zei

Congratulations! I hope it will 300 post more - at least!

nadia zei

Gefeliciteerd Jacqueline, met je 300ste!! Zelf ben ik nog lang niet zo ver. Iedere dag kijk ik even op je blog en sta er steeds weer van versteld wat een mooie dingen je maakt en zoveel...heel inspirerend. Op naar de 1000!!

Waltraud zei

Da will ich mich doch noch schnell dazustellen zu den Gratulanten. Und vor allem will ich dir sagen, dass ich so gerne deinen blog besuche und mir schon viele Anregungen holen konnte.
LG
Waltraud

Purple Missus zei

And heres to the next 300 posts!
Blogland wouldn't be the same without you - you are an inspiration to us all.

Margeeth zei

Gefeliciteerd met je 300wte blog. Ik vind het ontzettend knap dat je niet alleen zowat elke dag schrijft, maar dat je ook steeds iets bijzonders hebt om te laten zien.

Dianne zei

Yay!!! Congratulations!!!!