woensdag 23 december 2009

How about?Hoe is het eigenlijk met het houten boekje van vorige week. Goeie vraag, eigenlijk weet ik het niet. Ik dacht dat ik het helemaal in mijn hoofd had, omdat ik het niet weer zwart wilde maken heb ik voor groen gekozen maar eigenlijk ben ik er niet zo tevreden over. Het is niet helemaal de kleur, dus ik zit nu ernstig te denken om het geheel over te schilderen. Of ik moet verder gaan op deze manier en er nog wat laagjes opzetten met het risico dat ik mijn structuur kwijt ben. Ik weet het niet hoor, op de een of andere manier is groen niet mijn kleur????

How about the wooden book from last week? Good quest but I actually don’t know. I thought in had it all figured out, because I don’t want to use black again, I chose green but I am not satisfied about it. It isn’t THE colour, so I seriously doubt to paint everything over again. Or I have to go on this way and painted more layers with the risk of loosing the structure. I don’t know what it is, I think green is not really my colour???

5 opmerkingen:

Julie zei

Hmmm, not sure about green either. I like the addition of the gold though.

Suus zei

Hij word wel erg mooi, en ja soms kun je niet zoveel met een bepaalde kleur hebben. Maar ook dat veranderd soms. Ikzelf vind groen ook altijd wat minder,en de kleur die je op je boek hebt gebruikt komt erg hard over, maar misschien lijkt dat zo op de foto?
Fijne Feestdagen en een creatief nieuwjaar

Emmy zei

groen helemaal mijn kleur zo zie je maar weer
hele fijne feestdagen

Margeeth zei

Misschien heb je het inmiddels al over geschilderd, maar ik vind het groen echt prachtig. Je hebt gelijk, een hele andere kleur dan die je normaal gebruikt, maar erg mooi, vooral met het goud. Past ook wel bij de tijd van het jaar, op zich (of had ik dat nou net niet moeten zeggen....).

Janny zei

Maar wel de mijne....en voor ik jouw commentaar had gelezen, dacht ik: oh wat prachtige kleuren....!!!!! Hoop dat je je bedenkt...!