donderdag 21 mei 2009

Addidtion to the familyNu dit zijn ze ha, ha, slechts twee weken oud. Ik heb ze van Arend voor mijn verjaardag gekregen. Uiteraard komen ze pas in juli, wat ons ook wel goed uitkomt want we gaan eerst nog een weekje met vakantie binnenkort. Zijn ze niet schattig? Ik heb alleen nog steeds geen namen kunnen bedenken, suggesties welkom.

Well here they are ha, ha, only two weeks old. Arend gave them to me for my birthday. Off course they will come in July, which is fine by us because first we are going on a holiday for a week. Aren't they cute? I still haven't found names for them yet, all suggestions are welcome.
Posted by Picasa

11 opmerkingen:

Julie zei

Aaaaaah! How sweet! They are delightful little babies :o) You are going to have lots of fun when they come to stay.

Laurence zei

Very nice.

Françoise zei

So cute!

Doreen G zei

Jacqueline they are gorgeous.

Corryna Janssen zei

Wat lief zeg! Ik ben gek op katten, helaas hebben we ze zelf niet meer. Wij hadden katten met de namen Kimo en Moos. Dit als suggestie :-). Leuk vooruitzicht zeg!

Corryna

Margeeth zei

Oh nee, waarom moet jij van die ontiegelijk schattige foto's plaatsen, ik wil er gelijk ook één! Denk alleen dat Sifra daar niet blij mee zal zijn, ze heeft de eerste drie jaar van haar leven alleen op een appartement gezeten en weet helemaal niet wat ze met andere poezen aanmoet (na een jaar is ze er inmiddels achter dat je er niet persee altijd mee moet vechten).
Wbt de namen, ik heb pas het boek "vingers van marsepein" gelezen van Rasha Peper gelezen en daar kwam een rode kater in voor die "Rooibos" heette (kan ook voor een poes). Moet je die thee alleen wel lekker vinden.
Dat schildpadje rechts is een vrouwtje, wat zijn die van jou?

Sonja zei

Wat een schatjes, en dan gelijk twee. Op dit moment heb ik er vier.
Mijn eerste kat was ook een rode kater, Raoel. Daarna kwamen Twinckel en Pepper. En de vier die ik nu heb Simba, Zoë, Sam en Tara, namen te over.

Sandra zei

Aaah leuk, ik zou ze allemaal wel willen. Wij hebben een oude hard mauwende 3 potige kater zonder staart. Gezellig poezen. Ook altijd leuk met bolletjes wol en klosjes garen!

simone zei

Ik had een vorig stel van ons graag Stoffer en Blik genoemd, maar dat heeft het niet gered.
Ook vind ik Jut en Jul, Ot en Sien of Tup en Joep nog steeds leuke namen.
Maar van onze huidige katten hebben de kinderen het mogen bedenken en is het Drop en Saar geworden.

Margeeth zei

Over duo-namen gesproken:
Een vriend van DH heeft twee zwarte katers en die heten "Speed"en "Extacy", maar of dat nou een aanrader is...

Viola zei

Och nööö, wie süüüüß!!! :o)