maandag 14 juli 2008

Collage
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Doreen G zei

I love it Jacqueline ---beautiful

corryna zei

Ik opende je blog en mijn gezicht ging meteen dichter naar het scherm om eens goed te kijken naar het moois wat je nu weer hebt gemaakt. Echt prachtig! Je weet door het kleurgebruik diepte te krijgen. En de kleuren zijn zo harmonieus. Deze moet je niet in een boek stoppen. Deze moet je inlijsten! (tenminste, dat is mijn bescheiden mening :-)).

Bedankt ook voor je reactie op mijn boom. Het doet me goed. Ik merk dat ik ook wel een beetje nodig heb die positieve reacties. Herken je dat gevoel? Het zorgt er voor dat je enthousiast blijft en het maakt gewoon blij.

Ik probeer a.s. vrijdag naar jullie expositie te komen. De kinderen zullen in dat geval meegaan. Het hangt wel een beetje van het weer af, want ik wil het graag combineren met het doolhof. Dat vinden ze vast leuk :-).

Corryna

sharon young zei

Great collage, I think I'll just have to admire your work and give up trying to do something in the same genre, it's just not happening.
You have the most amazing free thinking ideas, and I love the way you'll try anything. I'm definitely not that imaginative.

Ro Bruhn zei

This is beautiful, I love the background and your details

Viola zei

Ganz klasse Collage, Jacqueline! Toll!! :-)