dinsdag 14 oktober 2008

Deze vakantie heb ik 4 quilts bijna af kunnen krijgen, ze moeten namelijk nog op maat gesneden worden en de randen moeten nog afgewerkt worden, vandaar het woord bijna……Jullie houden het nog tegoed. De laatste twee dagen van de vakantie wil ik vaak niet meer aan iets groots beginnen en meestal maak ik dan nog wat ATC’s. Dit zijn ze geworden. Als er nog mensen zijn die willen ruilen?

This holiday I almost finished 4 quilts, almost, because they need to be cut in size and I have to finish the borders…..that’s for later. I owe you that one. The last two days of the holiday I don’t want to start something big, so I always make some ATC’s. Here they are. If anyone wants to trade?

6 opmerkingen:

sharon young zei

Lovely ATC's Jacqueline, can I trade the orange one, last picture, with you, it's such a fantastic colour.

Linda zei

Hoi Jacqueline, ik zou graag een ATC met je willen ruilen! (als het kan de vierde van links in de onderste rij, die vind ik prachtig)
Groetjes uit Brisbane,
Linda Robertus

annie zei

Jacqueline; ik zou graag een atc met je willen ruilen. (als het mogelijk is nr 3 van de onderste rij vanaf links)
groetjes, Annie

Julie zei

I would love to trade an ATC with you Jacqueline.

Wil Opio Oguta zei

Hallo Jacqueline, Ik wil graag met je ruilen. De 4e van links bovenste rij of de 2e van links onderste rij vind ik heel erg mooi.

Sanderijn zei

Ik zou heel graag een atc'tje met je ruilen!Als het kan van die drie grote foto's, de middelste van de drie, die met dat bruinig/paarsig erin.Ik stuur je even een email!