woensdag 1 juli 2009

A piece of Art
Tijdens de Kunstroute vorige week heb ik een schilderij gekocht. Het heeft geen titel en de kunstenaar is Jo Fassaart. Hij maakt prachtig werk, het was heel moeilijk om er een van te kiezen. Inmiddels heeft het een ere plekje aan de muur, qua kleur past het ook heel goed in ons interieur. Wat me vooral aanspreekt is zijn gebruik van lagen, bijna niet te geloven dat het echt verf is, van dichtbij lijkt het wel keramiek. Ook de structuur is prachtig van opzij, vooral in het avondlicht. Ik ben er heel erg blij mee.

During the Kunstroute last week I bought a painting. It doesn’t have a title and the artist is Jo Fassaart. He makes beautiful work; it was very hard to choose one. In the mean while it found its way to a prominent spot on the wall, the colours match beautiful with our interior. What I like the most is his use of layers; you can’t almost believe that it is paint; from up-close it looks like ceramic. The structure is also beautiful from aside, especially in the evening light. I am very pleased with it.

3 opmerkingen:

hannie zei

Ik kan me voorstellen,dat je er blij mee bent. Het ziet er zo op de foto al geweldig uit! Wat een prachtige aanwinst. Geniet ervan!

Julie zei

What a stunning surface! You will enjoy owning this painting and be inspired too.

Helen Suzanne zei

stunning piece and a very good choice :D