dinsdag 24 augustus 2010

Lost Track?
Op dit moment ben ik weer overal tegelijk aan bezig zoals gewoonlijk. Op een enkel iets concentreren vind ik nog steeds lastig. Er liggen nog drie boeken die afgewerkt moeten worden, minimaal 3 quilts maar waarschijnlijk nog meer. Ik ben het overzicht even kwijt. Dit zijn de eerste twee volledige bladzijden van het Indianen boek. Ik wil dit boek eigenlijk precies andersom openen dus verticaal in plaats van horizontaal. Nu zou het met ringen heel gemakkelijk zijn maar ik vind het daar niet bij passen dus ik ben nu op zoek naar een andere manier om het boekje aan elkaar vast te maken. Bijna alle bladzijden op drie na zijn klaar. Ik wil eigenlijk dit eerst afmaken voor ik met iets nieuws verder ga…..

At the moment I am working on several things as usual. To concentrate on only one thing is really hard for me. There are still three books that needs finishing and there are 3 quilts, probably more. I lost survey at the moment. This are the first two complete pages of the Indian book. I want to open this book the other way around, so vertical instead of horizontal. This would be very easy with rings but I don’t think that is suitable on an Indian book, too contemporary. So I am searching for another way to put the book together. Almost all pages are ready expect for three pages. I do want to finish this before I start something new….

2 opmerkingen:

Corryna Janssen zei

Jacqueline, laatst heb ik een soort knopen gekocht, die geen knopen zijn. Ze zijn van metaal en hebben een mooi motief op de rand. Ze zijn ook vrij groot (in vergelijking met een knoop). Nu weet ik niet meer hoe ze heten, maar de dame van wie ik ze kocht zette ze op de mouwen van haar indianen jacket. Ook gebruikte ze deze op de zijkant van haar broek. Ik kan me goed voorstellen dat je zulk soort dingen gebruikt om samen met leren veters het boek te binden. Als ik op de naam van die 'knopen' kom zal ik het je laten weten. Misschien kun je ook al iets met mijn beschrijving?

Janny zei

weet je dat wel zeker...hihi (afmaken bedoel ik).. Het wordt wel heel erg mooi !