zondag 21 december 2008

Work, work, work

Het was vandaag een beetje kwakkel dagje. Na zo’n drukke week had ik eindelijk de tijd om te werken, kon ik niet op gang komen. Ik hoop dat het de komende dagen beter gaat, er ligt nog zoveel werk. TeXui heeft voor volgend jaar een nieuw thema en het werk moet in maart klaar zijn. Als dat het enige was maakte ik me er niet druk over maar ik heb nog wat andere dingen ook lopen waar ik op dit moment nog even niets over kan vertellen :-) Dat maakt het wel eens lastig, sommige werken kun je niet op je blog zetten omdat het nog niet eerder gepubliceerd mag zijn. Dat probleem hebben we allemaal, achter de schermen wordt er wel degelijk hard gewerkt, ook als het een poosje stil is op een blog. Vandaag heb ik dus zo maar een beetje zitten aanmodderen en in plaats dat ik bezig was met wat ik moest doen, heb ik dit werk gemaakt. Ik snap mezelf af en toe ook niet :-)

Today was a bit of a, how you call it, drag day. After such a busy week I couldn’t find rest to work seriously. I hope that the coming days will be better, there is so much work to do. TeXui has a new theme for next year and the work has to be ready in March. If it was the only thing that needed my attention, I didn’t worry. But I have a lot of other items that I can’t tell about at the moment:-) Sometimes it is really difficult, some works I can’t show on my blog because they may not be published on forehand. That is a problem we all have, behind the screens it is really hard work, even if it doesn’t show on the blog. Today I was just playing a bit, no serious work, instead of the work I had to do, I played with this piece. I honestly don’t understand myself sometimes:-)

8 opmerkingen:

marloes zei

Al deed je dan niet wat je moest doen, dit is wel erg mooi... een goedgelukte vluchtpoging noem ik dat! Sukses verder met wat je wel moet doen!

corryna zei

Dit is heel erg mooi! Ik herken het hoor: iets anders gaan doen dan dat wat je moet doen. In mijn geval ontbreekt dan vaak het juiste gevoel van hoe ik verder moet. Door iets heel anders te doen kom ik dan vanzelf weer op de juiste weg uit en kan dan het eerste afmaken.

Fijne kerstdagen Jacqueline en een goed 2009 alvast!

Janny zei

Oh dat ken ik ook....altijd als ik iets moet doen, is er telkens wel weer iets anders wat eigenlijk wel even kan wachten, maar waar ik dan wel aan begin. Zodoende ben je dus altijd met meerdere dingen tegelijk bezig. Een voordeel van het vrouw zijn. Mannen kunnen dat (vaak) niet! Geniet er dus maar van...! Fijne Kerst en de beste wensen voor een creatief 2009!

Waltraud zei

Liebe Jacqueline,
ein schönes Weihnachtsfest, alles Lieb für 2009 und viele kreative Ideen wünsche ich dir,
herzlichst
Waltraud

Sonja zei

Ook al heb je niet gedaan wat je moest doen, dit werkstuk ziet er mooi uit. Fijne dagen toegewenst en een goed 2009.

Julie zei

Well, I love this piece, it's beautiful!
Have a very Happy Christmasand all my best wishes for the new year.

Peggy zei

It is very very nice. Best wishes and your family.

Purple Missus zei

I know just what you mean Jacqueline. I'm always doing this - especially if I get a bit stuck with something.
The work on your blog is always just amazing and I look forward to seeing more of it in the New Year.
I do hope you and your family have a wonderful Christmas.
All the best.